Uw specialist in afvalwater

Omnial heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van industrieel afvalwater. Sinds de oprichting is er continu research gedaan naar de meest efficiënte methode om industrieel afvalwater dusdanig te behandelen, dat hergebruik of lozing zonder problemen kan plaatsvinden.

Het is dan ook met trots dat wij kunnen mededelen, dat wij voor praktisch elk probleem op het gebied van afvalwater behandeling DE oplossing kunnen bieden.Tevens maken wij analyses, stellen doseringshoeveelheden vast, geven u een rentabiliteitsberekening, wij zoeken (en vinden) de meest verantwoorde oplossing voor u!

Ecofloc70 - Semi automatisch installatie

Ecofloc

Semi automatisch

De Ecofloc serie is speciaal ontwikkeld voor de ondernemer die wordt geconfronteerd met kleine hoeveelheden spoelwater. …

Ecomatic - Automatisch afvalwaterbehandeling

Ecomatic

Automatisch

Unit voor behandeling van industrieel afvalwater. Kan zowel gebruikt worden als batch of continu. …

Vacuumverdamper

Vacuümverdamper

Installaties

Vacuümverdamper technologie is een natuurlijke en zeer schone methode om afval-, spoel- en proceswater te zuiveren tegen …

Slibontwatering

Slibontwatering

Installaties

Bij afvalwater behandeling op chemisch/ fysische wijze
ontstaat een scheiding tussen water en slib. …

Onze installaties

Bij het reinigen van spuitapparatuur, machines, gereedschappen, kwasten of rollers ontstaat er spoelwater. Dit spoelwater wordt gezien als chemisch afval. De kosten voor het afvoeren van chemisch afval zijn dermate hoog dat het voor bedrijven steeds interessanter wordt zelf het spoelwater te zuiveren waardoor de chemisch afvoerkosten drastisch reduceren.

Omnial biedt een zeer uitgebreide serie semi automatische waterzuivering installaties waardoor het afvalwater zeer eenvoudig te reinigen is. Door middel van deze installaties alsmede onze vlokkuleringsproducten wordt het spoelwater geschikt gemaakt voor lozing of hergebruik. De productie van de installaties is volledig in eigenbeheer en zijn daardoor volledig aan te passen naar de wensen van de klant.

Zowel wanneer u te maken heeft met kleine hoeveelheden afvalwater als grotere continu functioneren systemen.

“Makkelijk uw afvalwaterzuiveren
met onze installaties”

Heeft u vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen.

captcha

Voer aub de CAPTCHA code hieronder in en druk op “Verzenden”