Vacuümverdampers

Vacuümverdamper technologie is een natuurlijke en zeer schone methode om afval-, spoel- en proceswater te zuiveren tegen zeer lage energiekosten en zonder verbruik van chemicaliën.
Een reducering van 90% is geen uitzondering, evenals het hergebruik van het destillaat water. Installaties met een capaciteit van ca. 500 liter tot 50 m3 per etmaal zijn leverbaar. De kosten besparing is enorm!

De Vacuümverdampers bieden opties voor:

  • Vermindering van afvalwater volume en verwijderings kosten
  • Water recycling en hergebruik
  • Nul losing
  • Terug winning metalen uit het afvalwater

Uw bedrijf wordt geconfronteerd met stijgende operationele kosten als gevolg van de toenemende kosten voor de verwijdering van afvalwater van het productieproces. Bovendien worden de verordeningen steeds strenger.

Onze installaties

Bij het reinigen van spuitapparatuur, machines, gereedschappen, kwasten of rollers ontstaat er spoelwater. Dit spoelwater wordt gezien als chemisch afval. De kosten voor het afvoeren van chemisch afval zijn dermate hoog dat het voor bedrijven steeds interessanter wordt zelf het spoelwater te zuiveren waardoor de chemisch afvoerkosten drastisch reduceren.

Omnial biedt een zeer uitgebreide serie semi automatische waterzuivering installaties waardoor het afvalwater zeer eenvoudig te reinigen is. Door middel van deze installaties alsmede onze vlokkuleringsproducten wordt het spoelwater geschikt gemaakt voor lozing of hergebruik. De productie van de installaties is volledig in eigenbeheer en zijn daardoor volledig aan te passen naar de wensen van de klant.

Zowel wanneer u te maken heeft met kleine hoeveelheden afvalwater als grotere continu functioneren systemen.

“Makkelijk uw afvalwaterzuiveren
met onze installaties”

Ecofloc70 - Semi automatisch installatie

Ecofloc

Semi automatisch

De Ecofloc serie is speciaal ontwikkeld voor de ondernemer die wordt geconfronteerd met kleine hoeveelheden spoelwater. …

Ecomatic - Automatisch afvalwaterbehandeling

Ecomatic

Automatisch

Unit voor behandeling van industrieel afvalwater. Kan zowel gebruikt worden als batch of continu. …

Vacuumverdamper

Vacuümverdamper

Installaties

Vacuümverdamper technologie is een natuurlijke en zeer schone methode om afval-, spoel- en proceswater te zuiveren tegen …

Slibontwatering

Slibontwatering

Installaties

Bij afvalwater behandeling op chemisch/ fysische wijze
ontstaat een scheiding tussen water en slib. …

Informatie

Omnial heeft de beschikking over een interne Technische Dienst,
24 uur per dag beschikbaar voor het verzorgen van after sales service, installatie werk,  opbouw van schakelkasten,onderhoud en reparatie van installaties. Omnial installatie techniek altijd tot uw dienst.

Contactformulier

    captcha

    Voer aub de CAPTCHA code hierboven in en druk op “Verzenden”